Iroda: +36309426934

0-24 ügyelet: +36302201763

Reventon

A Reventon Európa hosszú évek óta az egyik piacvezető vizes légfűtő berendezéseket gyártó vállalata. Professzionális megoldásokat kínál mind komfort, mind mezőgazdasági, mind ipari környezetek hőkomfortjának és hatékony légcseréjének biztosítására. Berendezéseiket nagyfokú strapabírás és kiváló teljesítmény jellemzi, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Minőségi Reventon ventilátorok, lakossági visszanyerők és légfüggönyök a Reynolds Kft. kínálatában: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Reventon Industrial Solutions

reventon lakossági visszanyerő

HC/HCF/HC3P

TERMOVENTILÁTOR

Teljesítmény: 2-70kW

reventon vizes légfűtő berendezések

INSPIRO

LAKOSSÁGI VISSZANYERŐ

Hűtési teljesítmény: 200-800m3/h

reventon termoventilátor

AXIAL FR

FALI VENTILÁTOR

Teljesítmény: 780-21000m3/h

STORM

TETŐVENTILÁTOR

Hűtési teljesítmény: 520-3600m3/h

DUCT FR

CSŐVENTILÁTOR

Hűtési teljesítmény: 780-21000m3/h

AIRCURTAIN

LÉGFÜGGÖNYÖK

HC-3S

RÉTEGZŐDÉSGÁTLÓ VENTILÁTOR

Hűtési teljesítmény: 3100-4600m3/h

TORNADO

RÉTEGZŐDÉSGÁTLÓ VENTILÁTOR

Hűtési teljesítmény: 2200-9700m3/h

A kedvező Lengyelországi lokációval rendelkező Reventon-t speciális termékeik emelik ki konkurenseik közül. A kedvező árfekvést és gyors szállítást a cég üzletpolitikáján kívül az alig 400km-re lévő gyár távolsága is garantálja.

Reventon berendezések a Reynolds Kft.-től: miért érdemes minket választani?

Teljes körű szolgáltatási paletta

Cégünk fennállása óta a piaci igényekre reagálva folyamatosan bővítette szolgáltatási palettáját. Így napjainkban már a minőségi Reventon, Schneider Electric Uniflair és APC, ATISA, MTA és HiRef berendezések értékesítése mellett képesek vagyunk komplex szervertermi infrastruktúrák beszállítására is.

Legyen szó hűtési rendszerekről, szünetmentes tápellátásról (UPS), moduláris álpadló rendszerekről, rack szekrényekről / rack-sori lezárásokról, hálózati elosztókról (PDU), környezetfelügyeleti rendszerekről, elektromágneses árnyékolásról (EMC) vagy oltórendszerekről, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk. Igény esetén komplett szervertermek és adatközpontok építését is probléma nélkül lebonyolítjuk, amelyeket előzetes állapotfelméréssel, tervezéssel, projektvezetéssel, szakmai tanácsadással és karbantartással is támogatunk.

Reventon: lengyel funkcionalitás

A Reventon Group 2015 óta kínál magas minőségű berendezéseket alacsony árak mellett több, mint 30 országban világszerte, ipari-, mezőgazdasági- és komfort környezetre egyaránt. Termékeik a magas hatásfok mellett kis súllyal, magas hő- és hangszigeteléssel, valamint modern ipari dizájnnal rendelkeznek.

A gyártó folyamatosan keresi a fejlesztési lehetőségeket, emellett fokozott figyelmet fordít a környezetbarát anyagok használatára. Az általuk alkalmazott direktívák túlmutatnak az általános standardokon, így termékeikre minimum 2 év garanciát vállalnak. Mindezen túl nagy hangsúlyt fektetnek a gyártási hatékonyságra és logisztikára, aminek köszönhetően kiváló árakon tudjuk kínálni termékeit.

Profi, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt

A Reynolds Kft. 2011-ben alakult – azóta csaknem 250 sikeres projekttel büszkélkedhetünk, amelyek garanciaként szolgálnak minőségi munkavégzésünkre. Cégünk egy igen speciális piacon tevékenykedik, ahol elsődleges követelmény a megbízható és szerteágazó szaktudás. Csapatunkkal ezért rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, hogy ügyfeleink számára minden alkalommal a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosíthassuk.

Reventon berendezések minden igényre

Termékportfóliónkban különböző teljesítményű Reventon berendezések széles skáláját kínáljuk, hogy a legoptimálisabb megoldással tudjunk szolgálni Önnek. Többek között levegő-hő visszanyerő, fali és tetőventilátor, csőventilátor és légfüggöny is elérhető kínálatunkban, amelyek típustól függően lakossági és ipari célokra egyaránt alkalmasak Az általunk forgalmazott Reventon készülékek egész éves rendelkezésre állást biztosítanak. Alkalmazott megoldásainkkal mindig arra törekszünk, hogy beépített Reventon vizes légfűtője a lehető leggazdaságosabban működjön.

Egy Reventon termoventilátor a piacon kapható készülékek legmagasabb színvonalát képviseli. A háza speciális műgyantás bevonatot kapott a még nagyobb strapabírás érdekében. Ammónia-álló kialakításának köszönhetően még a saválló vagy a rozsdamentes változatoknál is erősebb védelemmel rendelkezik. A Reventon termoventilátor mellett természetesen a márka többi készüléke is maximálisan megbízható, miután mindegyik minőségi alapanyagokból, valamint precíz, gondos munkával készült.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konkrét kérdése van valamely termékünkről,
vagy további infomációra van szüksége?
Szívesen segítünk Önnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konkrét kérdése van valamely termékünkről, vagy további infomációra van szüksége? Szívesen segítünk Önnek!

Részletek

Q

Schneider Electric Uniflair

Részletek

Q

Schneider Electric Uniflair

Részletek

Q

Schneider Electric Uniflair

Részletek

Q

Schneider Electric Uniflair