Iroda: +36309426934

0-24 ügyelet: +36302201763

Rack szekrény hűtés

A rack hűtés fontosságát sokan alábecsülik. A nem megfelelő hűtési rendszer azonban súlyosan alááshatja a szervertermekben és adatközpontokban az összes berendezés teljesítményét és élettartamát. A Reynolds Kft. professzionális, hosszútávú megoldásokat kínál rack szekrény hűtés igények kielégítéséhez minőségi Schneider Electric berendezések forgalmazásával és rendszerszintű telepítésével ügyfelei számára, 24 órás rendelkezésre állással: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

Rack szekrény hűtés

A rack hűtés fontosságát sokan alábecsülik. A nem megfelelő hűtési rendszer azonban súlyosan alááshatja a szervertermekben és adatközpontokban az összes berendezés teljesítményét és élettartamát. A Reynolds Kft. professzionális, hosszútávú megoldásokat kínál rack szekrény hűtés igények kielégítéséhez minőségi Schneider Electric berendezések forgalmazásával és rendszerszintű telepítésével ügyfelei számára, 24 órás rendelkezésre állással: kérjen tőlünk ajánlatot még ma!

APC InRow / Rack-sori hűtés

schneider electric rack szekrény hűtés

Easy Cooling/ERC301/601

HŰTÖTT VIZES RACK-SORI HŰTŐBERENDEZÉSEK

Hűtési teljesítmény: 4-30kW
Alkalmazott hűtőközeg: Víz; Víz és glikol
Kompresszor technológia:
Választható kivitel: Alap hűtő ; Páratartalom szabályzás; Magas vízhőmérséklet.

rack szekrény hűtés kiépítés

ACRD10x/20x/301/60x

DIREKTEXPANZIÓS RACK-SORI HŰTŐBERENDEZÉSEK

Hűtési teljesítmény: 10-17kW
Alkalmazott hűtőközeg: R410A
Kompresszor technológia: Scroll
Választható kivitel: Alap hűtő ; Páratartalom szabályzás.

rack hűtés adatközpontoknak

ACRC301/ACRC60x

HŰTÖTT VIZES RACK-SORI HŰTŐBERENDEZÉSEK

Hűtési teljesítmény: 25-56kW
Alkalmazott hűtőközeg: Víz; Víz és glikol
Kompresszor technológia:
Választható kivitel: Alap hűtő ; Páratartalom szabályzás; Magas vízhőmérséklet.

Rack szekrény hűtés a Reynolds Kft. szolgáltatásai között: miért minket válasszon?

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Csapatunk minden tagja magasan képzett szakember, akikre minden körülmények között számíthat rack szekrény hűtés terén. 2011 óta számos sikeresen elvégzett projekttel büszkélkedhetünk, amelyek garanciaként szolgálnak szolgáltatásunk minőségére. Emellett partnereinket is gondosan megválogatjuk: többek között olyan nemzetközileg is elismert márkákkal dolgozunk, mint MTA, HiRef, Reventon vagy Schneider Electric berendezések. Legyen szó ezek értékesítéséről vagy rack szekrény hűtés rendszerek kiépítéséről kisebb vagy nagyobb adatközpontok számára, a Reynolds Kft. minden ügyfele számára személyre szabott, komplex megoldásokkal szolgál.

Szervertermi infrastruktúra A-tól Z-ig szakértőktől

Csapatunk nem csupán rack szekrény hűtés rendszerekhez használatos berendezések forgalmazásával és beépítésükkel foglalkozik. Amennyiben Önnek egyéb szervertermi infrastruktúrával kapcsolatos szolgáltatásokra lenne szüksége, akkor a legjobb helyen jár! A Reynolds Kft. vállalja komplett gépészeti rendszerek, gyenge és erősáramú szervertermek, álpadló telepítés, környezetfelügyeleti egységek, EMC elektromágneses árnyékolás kivitelezését egyaránt. Legyen szó ezeken felül szaktanácsadásról, tervezésről, projektvezetésről vagy forgalmazott termékeink szervizeléséről, forduljon hozzánk bizalommal.

Rack szekrény hűtés korszerű berendezésekkel

Cégünk csakis minőségi berendezésekkel dolgozik, amelyek hosszú évekig megbízható teljesítményt garantálnak a felhasználók számára. A Schneider Electric hűtőberendezések a piacon kapható konstrukciók legmagasabb színvonalát képviselik. Termékeik híresek magas élettartamukról, energiatakarékos működésükről és rugalmas kialakításukról. A használatukkal minimálisra csökkenthetők az üzemeltetési költségek – nem véletlen tehát, hogy egyre több vállalat választja őket országszerte.
Egy rack szekrény hűtés rendszer Schneider Electric készülékek kialakításával nagymértékben hozzájárulhat az Ön cégének hosszútávú üzleti céljaihoz. Szakértő csapatunk minden ügyfelünk számára javaslatot tesz a legoptimálisabb berendezés típusra, valamint hasznos információkkal szolgál működésüket illetően. Cégünk ezen felül rack szekrény hűtés megvalósításához szükséges egyéb alkatrészeket is forgalmaz, így minden fontos kelléket beszerezhet adatközpontjának vagy szervertermének hatékony hűtéséhez.

24 órás rendelkezésre állás ügyfeleinknek

A Reynolds Kft. a projekt végeztével sem hagyja magára ügyfeleit. Az általunk támogatott Schneider Electric berendezések számára ugyanis hivatalos márkaszervizként is működünk. Szolgáltatásunk keretében bármilyen meghibásodás esetében számíthat kollégáinkra az év minden napján, napi 24 órás problémamegoldással. Emellett a kivitelezést követően vállaljuk az általunk telepített infrastruktúrák üzemeltetését és karbantartását. Így Ön is megnyugodhat, hogy vállalkozásának rack szekrény hűtés rendszerének megfelelő működése maximálisan biztosított.

A rack szekrény hűtés fontossága

Napjainkban az internetre csatlakoztatott eszközök és a különböző felhőszolgáltatások népszerűségéből adódóan egyre több adatot termelünk. A hatalmas információtömeg elemzésével és hasznosításával minden vállalat hatékonyabb működést érhet el, és ügyfeleik egyedi igényeire szabhatják szolgáltatásaikat. Gyakran azonban megfeledkezünk arról, hogy ehhez igen komoly háttérinfrastruktúrára van szükség – az új adatokat ugyanis folyamatosan feldolgozniuk és tárolniuk kell az adatközpontoknak.

Ez a folyamatosan növekvő adatmennyiség mind nagyobb teljesítményt és számítási kapacitást követel meg az adatközpontoktól. Az egyre növekvő számú, a nap 24 órájában működő informatikai berendezések (különösen a szerverek) rengeteg hőt termelnek viszonylag kis területen. Az általuk felhasznált energia nagy részét ugyanis hővé alakítják, amely így a levegőbe kerül. Csakhogy érzékeljük, mennyi hőről is van szó: egy kis adatközpontban található berendezések annyi hőt állítanak elő, amely egy kemény téli időszakban felfűtene egy egész házat!

Ezért a fizikai infrastruktúra és az információk védelme érdekében mindenképp biztosítani kell az optimális hőmérsékletet az adatközpontokban, amit szinten is kell tartani. A hibás vagy nem ideális hűtés ugyanis túlmelegedést okoz, ami csökkenti a szerverek élettartamát, és azonnal – vagy egy kicsit később – jelentkező meghibásodást, majd leállást fog okozni. A megfelelő rack szekrény hűtés kialakításával biztosíthatjuk a berendezések zavartalan működését. Az adatközpontokat folyamatosan 18-27 Celsius fok közötti hőmérsékleten tartani azonban az egyre növekvő teljesítmény és a sok esetben közel maximális helykihasználás következtében gyakran nem kis kihívást jelent.

Rack szekrény hűtés a Schneider Electrictől 

A professzionális szerverhűtés tekintetében alapvetően kétféle rendszerről beszélhetünk: léghűtéses, valamint vízhűtéses változatról. Előbbinél a kívánt hőmérsékletet a levegő keringtetésével érik el, míg utóbbi esetében a merítéses vagy hűtött vizes rack szekrény hűtés a bevett módszer.

Ezeknél az optimális hőmérsékletet a hűtőközeg a forró komponenseken áthaladva tartja fenn. Az adatközpontok napjainkban jellemző technológiai fejlettsége és működésük mind hatékonyabbá tétele olyan hűtési megoldásokat tesz szükségessé, amelyek kis helyen képesek nagy hűtési kapacitást biztosítani, miközben rugalmasan alkalmazkodik az aktuális terheléshez.

A Schneider Electric ezen igényekre reagálva kínál olyan különféle hűtési lehetőségeket, amelyek jól igazodnak a növekvő energiaigényekhez. Berendezéseik kompakt és energiatakarékos kialakításuknak köszönhetően ideálisak felújított adatközpontokban és mindenhol, ahol kevés hely áll rendelkezésre az informatikai infrastruktúra számára.

Legyen szó újgenerációs kis- és közepes méretű adatközpontokról, hálózatperemi vagy nagyvállalati környezetről, a Schneider Electric rack szekrény megoldásai megbízhatóan és sokoldalúan képesek kiszolgálni az igényeket.

A Schneider Electric rack szekrény hűtés legnagyobb előnyei:

Megnövekedett és szabályozott hűtési teljesítmény: a Reynolds Kft. kínálatában található korszerű SE rack szekrény hűtő berendezések a korábbi modellek teljesítményének többszörösét is képesek biztosítani. Ennek következtében kevesebb egységre van szükség a szerverek hűtéséhez, vagyis több hely áll rendelkezésre az informatikai eszközök számára. A modern kompresszorokkal felszerelt SE hűtési rendszerek emellett lehetővé teszik, hogy a hűtési kapacitás a mindenkori szükségletekhez igazodjon.

Rugalmas kialakítás: egy Schneider Electric rack szekrény hűtés rugalmasan kialakítható, köszönhetően berendezéseik egyszerű telepíthetőségének. Ebből következik az is, hogy jelentősen csökken azok szervizigénye.

Magas hatásfok: a SE rack szekrény hűtés során használt energiahatékony kompresszor és ventilátorok csökkentik a berendezések működési költségeit. Ezzel pedig más IT eszközök számára képesek energiát felszabadítani.

Alacsonyabb költségek: A Schneider Electric hűtőberendezések alkalmazásával kialakított hűtési rendszer a kis áramfelvételből adódóan kevesebb tőkeberuházással valósítható meg. Az integrációt követően ráadásul egyszerűen felügyelhető, és totális rálátást biztosít az informatikai eszközök állapotára és teljesítményére. A Reynolds Kft. ezen felül az év 365 napján, napi 24 órában elérhető szakértői támogatást biztosít.

Komplex megoldásokkal állunk ügyfeleink részére:

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Komplex megoldásokkal állunk ügyfeleink részére:

Kérjen személyre szabott ajánlatot!

Részletek

Q

Schneider Electric Uniflair