UNIFLAIR by Schneider Electric

Az Uniflair S.p.A. megalakuláskor, 1988-ban, a gyártás 1.200m2-es gyár területen zajlott. Később a termelés a kirobbanó sikereknek köszönhetően 110.000m2 telephelyen, 40.000m2 gyártási területen folyt. A gyárat 2011-ben megvásárolta a Schneider Electric S.p.A. mint globális piacvezető az energetikai- és hűtéstechnikai piacon.  Az így létrejött integrációval az Uniflair by Schneider Electric komplex megoldást kínál a precíziós hűtéstechnikában világszerte. Precíziós hűtőberendezései mellett a gyár ugyancsak szigorú követelményeknek megfelelő folyadékhűtő berendezésekkel is képviseli magát mind ipari, mind komfort célú hűtési feladatokban.

Termékei kimagasló minőségben szolgálnak ki adatközpontokat, szervertermeket, telefonközpontokat, mérőlaborokat és minden olyan egyéb technológiai szükségletet, ahol hűtési igény mellett a hőmérsékletet és páratartalmat kis tűréshatáron belül és rendkívül nagy biztonsággal kell tartani. 

A Schneider Electric folyadékhűtők és Schneider Electric klímaszekrények továbbra is precíziós szemlélettel készülnek mely így a megbízhatóság és értékállóság záloga.

 

Az UNIFLAIR márka jól ismert név és minőségi garancia a precíziós hűtéstechnikában világszerte még napjainkban is mely ma már Schneder Electric márkanév alatt kerül forgalmazásba.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konkrét kérdése van valamely termékünkről,
vagy további infomációra van szüksége?
Szívesen segítünk Önnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Konkrét kérdése van valamely termékünkről, vagy további infomációra van szüksége? Szívesen segítünk Önnek!

Részletek

Q

Schneider Electric Uniflair